ECHIPA DE LA DEPOUL TIDMOUTH SE MODIFICĂ! SE ALĂTURĂ DOUĂ NOI LOCOMOTIVE!


În anul 2018 a avut loc probabil cea mai importantă schimbare din serial după trecerea la animația computerizată. Echipa de bază de la Depoul Tidmouth formată din Thomas, Edward, Henry, Gordon, James, Percy și Emily se modifică! Ultima oară acest lucru s-a întâmplat în 2005 atunci când Emily a fost mutată în Tidmouth. De data aceasta, Edward și Henry părăsesc definitiv Tidmouth și vor fi înlocuiți de Nia, o locomotivă de origine Africană ce își va face debutul în filmul "Lume Mare! Aventuri Mari!" (2018) și Rebecca, o locomotivă Britanică.

Astfel, producătorii doresc să coreleze universul lui Thomas cu lumea reală, motivând că balanța personajlor se va echilibra în sfârșit: vom avea 3 fete și 4 băieți în Depoul Tidmouth, dintre care și o locomotivă internațională, Nia. Serialul a fost acuzat în repetate rânduri de faptul că are prea puține personaje feminine, putând constitui un exemplu negativ pentru copii. Trebuie menționat însă că prima carte a apărut în 1945, moment în care lumea era percepută cu totul diferit. În ceea ce îi privește pe Edward și Henry, deși nu vor mai face parte din echipa principală, vor apărea ocazional în serial, conform producătorilor.

De asemenea, serialul renunță la narator, concept introdus încă din Sezonul 1 (1984) atunci când Ringo Starr a povestit aventurile lui Thomas de pe micul ecran. Thomas va vorbi direct cu audiența, povestind întâmplările din perspectiva sa. Vă reamintim că ultima dată când a avut loc o schimbare de asemenea calibru a fost în 2009 când s-au folosit pentru prima oară actori individuali pentru vocile personajelor în filmul Eroul Șinelor.

Copyright

"Thomas & Friends", “Thomas the Tank Engine” © Gullane (Thomas), HIT Entertainment, Mattel Creations
Redactare: Romanian Thomas Fansite (RTF). Vă rugăm să nu utilizați articolul sau pasaje din acesta fără a preciza sursa!